PSYKOLOG - Louise Brückner Wiwe

Louise er uddannet cand.psych.aut (1993), specialist og supervisor i neuropsykologi og psykopatologi, erfaren i udredning af unge med komplekse problemstillinger, der tillige kan være underlagt retslige foranstaltninger. Louise har, forud for beslutningen om at etablere selvstændig praksis på fuld tid, været ansat som chefpsykolog ved Aleris privathospitaler. Tidligere ha Louise igennem en årrække været ansat indenfor neurologi og neuro-rehabilitering med kontakt til alle typer pårørende til hjerneskadede.

Louise har således erfaring med patienter med både tidligt og sent erhvervet hjerneskade og også i alle faser pådraget hjerneskade.

​Herudover har Louise været ansat i retspsykiatrien i 10 år, hvor der fordredes kompetencer til afdækning af alle typer psykiatriske lidelser og unge med frontallapskader, misbrug og kriminalitet. Louise har mange undervisnings- og supervisionsopgaver. Endvidere er Louise medforfatter til en række lærebøger.​

Louises specialistkompetence er i dag at udrede meget komplekse sager, der kan optræde i det danske sundhedsvæsen.

Louise er fast tilknyttet til Vestgruppen. Louise laver en screening/udredning på alle unge som kommer på vestgruppen.

Udover dette står Louise for vores supervision omkring de unge på vore personalemøder.​

KONTAKT

Vestgruppen

Sønderhusevej 6
7430 Ikast

Find vej


Telefon: 35 26 20 20

E-mail: info@vestgruppen.dk

CVR: 32418007

Vestgruppen

Vestgruppens målgruppe er samfundets mest sårbare og udsatte unge.
Derfor er det vigtigt for os, at udgøre et pædagogisk alternativ for netop de unge, som mange andre opholdssteder og institutioner ikke magter.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

tick Respekt​

tick Ansvarlighed​

tick Faglighed​